По думите му това да наложим мораториум на цената на газа

...
По думите му това да наложим мораториум на цената на газа
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Най-бедни сме, защото върху нас се експериментира

По думите му това да наложим мораториум на цената на газа е популизъм

" Нашата инфлация е два пъти по-висока от това, което идва извън, което следва да покаже, че сме се раздали, с цел да може да реализираме тези равнища. Преди избори всички дават обещание, само че къде е истината в тези думи, ще може да се разбере на по-късен стадий ", заяви президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов в студиото на .

Той сподели, че сега с работодателите приготвят текст, с който сега, в който се появи кабинет с политическо болшинство зад тила си, ще му предложат концепциите за бъдещо развиване.

" Натискът от Брюксел и Съединени американски щати мисля, че в никакъв случай не е спирал, различен е въпросът какви са резултатите от този напън, тъй като за мен не са едни от най-радостните. Тези, които ни натискат знаят, че можем да бъдем натискани и се поддаваме на напън. Нерядко върху нас се опитва и по тази причина сме най-бедните ", посочи Манолов.

По думите му това да наложим мораториум на цената на газа е популизъм.

" Разликата в цената при експорт на ток отива при този, който го купува. Пеканов би трябвало да отиде и да не помни да се затварят въглищните централи ", сподели президентът на КТ " Подкрепа ".

" Увеличаването на приходите през заеми не е добра концепция. Увеличаването би трябвало да пристигна през производството. Рецесията няма да ни се размине ", уточни той.

И заключи, че по отношение на войната в Украйна може би имаме позиция, само че не можем да я кажем.

 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР